ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MONEY PSYCHOLOGY!

Αν προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις το πως λειτουργεί το χρήμα και ο πλούτος, αν θέλεις να μάθεις τους λόγους που δεν ευημερείς οικονομικά, εάν θέλεις να μάθεις τι ακριβώς κάνουν οι εξαιρετικά πετυχημένοι άνθρωποι και αποκτούν οικονομική ευημερία και πλούτο, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσένα...

Το Money Psychology (Ψυχολογία του Χρήματος) είναι το πρώτο πρόγραμμα που σου δείχνει πως να αποκωδικοποιήσεις την ψυχολογία σου για να δημιουργήσεις περισσότερα χρήματα και ευημερία με σωστούς και ηθικούς τρόπους. Είναι φτιαγμένο με τέτοιον τρόπο που θα σε βοηθήσει να επαναπρογραμματίσεις από την αρχή το νου σου και να πάρεις αποτελέσματα ακόμα και αν είσαι 50 ετών!

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα smartphone ή ένα tablet με σύνδεση στο Internet για να μπορείς να ακούς τα audios. Επειδή έχουμε γίνει πολυάσχολοι και ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά και επειδή θέλω να πετύχεις προγραμαμτισμό του νου, το πρόγραμμα αυτό είναι ακουστικό και όχι σε μορφή βίντεο.

Μπορείς να ακούς όταν περιμένεις σε ουρές, στο μετρό, όταν οδηγάς, όταν τρέχεις, όταν είσαι γυμναστήριο, όταν μαγειρεύεις, όταν κάνεις διαλογισμό. Θα σου περνάνε υποσυνείδητα τα ηθικά μηνύματα του προγράμαμτος και σιγά σιγά θα επαναπρογραμματίζεται ο νους σου με τις σωστές ιδέες.

Φυσικά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να σου πω πόσα λεφτά θα βγάλεις στο μέλλον εξ'αιτίας του προγράμματος μιας και αυτό έχει να κάνει καθαρά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι τώρα και τη θέληση που έχεις για δουλειά, όμως μπορώ να εγγυηθώ ότι θα εκπλαγείς από το πόσο καλοδομημένο και στοχευμένο είναι αυτό το πρόγραμμα και από το πόσο πολύ θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις τη ζωή σου στο μακροπρόθεσμο.

Είναι μία από τις καλύτερες δουλειές που έχω κάνει και θέλω να επενδύσεις σε αυτό! Μπαίνω στα πολύ βαθιά νερά του υποσυνείδητου και σπάω όλες τις προκαταλήψεις που έχει ο άνθρωπος με περίτεχνους τρόπους.

Πραγματικά θέλω όλοι οι Έλληνες να έχουν το Money Psychology στα χέρια τους αν είναι αυτό εφικτό, για να μάθουν ότι τα να γίνεις πλούσιος και να έχεις ευμάρεια, είναι μεν δύσκολο, αλλά αν έχεις τη γνώση και την όρεξη είναι γίνεται εφικτό! 


Οτιδήποτε χρειαστείς στείλε email στο [email protected]

Με εκτίμηση,

Terry Hatziieremias - High Performance, Online Business Coach

Instructor

Terry Hatziieremias