ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ HPC - HIGH PERFORMANCE COMMUNITY!

Σε ενδιαφέρει να φτιάξεις μια παρουσία εθνικής ή πολυεθνικής εμβέλειας και παράλληλα να ζεις μια πετυχημένη ζωή; Αν είσαι ή επιθυμείς να γίνεις ιδιοκτήτης πετυχημένης επιχείρησης το HPC είναι η μοναδική επιχειρηματική ομάδα που χρειάζεσαι.

Το HPC Deluxe είναι μια υπηρεσία 9 μηνώνμε εκπαιδευτή τον Terry στο οποίο θα σου δείξει από digital marketing, design, Video marketing, Instagram marketing, Social media Ads, Agency management και επιχειρηματική νοοτροπία.

Αν σε ενδαιφέρει να γίνεις άτομο υψηλών επιδόσεων ή ηγέτης στο διαδίκτυο βοηθώντας ανθρώπους και παράλληλα βγάζοντας καλά χρήματα, τότε σκέψου σοβαρά αυτήν την επένδυση.

Η προσοχή του Terry βρίσκεται κατά 100% στα μέλη του HPC. Υπάρχει προσωπική επαφή με κάθε ένα μέλος. Η υπηρεσία αυτή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να λάβεις από ποιότητα υπηρεσίας και προσοχή προς τον πελάτη.

Με αυτήν την προσφορά που έχω ετοιμάσει, δεν παίρνεις μόνο πρόσβαση στο HPC! Είναι μια ολόκληρη εμπειρία που όμοια της δεν έχει υπάρξει στην Ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα:

  1. Παίρνεις πρόσβαση στο νέο εκπαιδευτικό υλικό του HPC
  2. Aναβαθμίζεσαι σε Premium Member στο σύστημα μου
  3. Παίρνεις πρόσβαση σε ειδικά βίντεο που δεν θα βγουν ποτέ προς τα έξω
  4. Σε νέα προγράμματα που δεν θα κυκλοφορήσουν στο υπόλοιπο κοινό με πλεονεκτικές τιμές
  5. Πρόσβαση στο MasterMind Group που γίνεται κάθε εβδομάδα

Το HPC είναι φτιαγμένο ώστε να είναι η μοναδική υπηρεσία που χρειάζεται κάποιος που θέλει να πετύχει ηγεσία και πλούτο στην καριέρα του. Μπορεί να σου ακούγεται cheesy, αλλά είναι η αλήθεια.

Απλά υπάρχουν 2 σημεία που πρέπει να προσέξεις.

Όταν θα καλυφθούν οι θέσεις του HPC τότε δεν θα μπαίνουν νέα άτομα. Ο καθένας στο HPC έχει τη θέση του. Τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να μην συνεχίσει, τότε ανοίγει η μία θέση. Αν αυτός που έφυγε για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί να έρθει πίσω, και δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις, τότε δεν θα μπαίνει.

Το HPC είναι υπηρεσία και διαρκεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τα χρήματα που πληρώνεις είναι για την πρόσβαση στη σεζόν που τρέχει η υπηρεσία. Όταν τελειώσει η υπηρεσία τον Ιούνιο θα κληθείς να ανανεώσεις. Η ανανέωση είναι στα 500Ε.

Αν είσαι οκ με όλα τα παραπάνω μου στέλνεις μήνυμα στο Live Chat κάτω δεξιά να τα πούμε Live για μισή ώρα και να δούμε αν αυτή η επένδυση μπορεί να σε εξελίξει και να σε πάει στο next level.

Στην επιτυχία σου,

Terry Hatziieremias - High Performance, Online Business Coach

Founder of HPC

Instructor

Terry Hatziieremias

Ο Terry Hatziieremias είναι ο δημιουργός της "Πολυδιάστατης Αντίληψης" και του πρώτου προγράμματος προσωπικής μεταμόρφωσης για την Ελλάδα με όνομα "Morning Energy". Είναι High Performance Coach και βοηθάει τους ανθρώπους να αποκτήσουν και να ζήσουν μια πετυχημένη και χαρούμενη ζωή.