ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ 30 DAY TRADING CHALLENGE

Για 30 ημέρες, θα έχεις πρόσβαση σε μια πολύ πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία η οποία γίνεται πρώτη φορά σε Ελλάδα και έχει σκοπό να σου μάθει μια σπουδαία δεξιότητα στον χώρο του χρηματιστηρίου και συγκεκριμένα των μετοχών.

Αν προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις το πως λειτουργεί το χρηματιστήριο, αν θέλεις να νιώσεις το άγχος και τον ενθουσιασμό του market open καθημερινά, αν θέλεις να γίνεις καλύτερος επενδυτής και τέλος αν έχεις χρήματα να ρισκάρειςτότε αυτή η υπηρεσία είναι για εσένα...

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν πολλά γι'αυτήν την υπηρεσία, οπότε ξεκινάω άμεσα και εσύ θα κρίνεις αν σου ταιριάζει ή όχι!

Σε πρώτο επίπεδο η συνολική σου επένδυση θα βγει κοντά στα 500Ε: 

100Ε είναι η αμοιβή μου για τις 30 ημέρες που θα είμαστε μαζί και τα υπόλοιπα 400Ε είναι για το άνοιγμα του λογαριασμού στον οποίον θα ξεκινήσουμε να κάνουμε day trading. Οπωσδήποτε τον λογαριασμό που ανοίγεις τον κρατάς μέχρι να τον χάσεις και φυσικά είναι στο χέρι σου αυτό. Θα σου εξηγήσω παρακάτω πως λειτουργεί το σύστημα και πως μπορείς να χάσεις τον λογαριασμό σου.

Αρχικά να πω ότι χρησιμοποιούμε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα με την οποία έχω κάνει και πολύ καλή συμφωνία. Η συμφωνία είναι να σου κάνουν 100 δολάρια έκτπωση ακριβώς επειδή είσαι μαθητής μου. Από 500 που χρεώνουν κανονικά στα 400 μόνο για σένα.

Επειδή αυτή η πλατφόρμα έχει πολύ μικρό spread, και επειδή ως business πρέπει να βγάλουν λεφτά πρέπει αν σου εξηγήσω πως λειτουργεί ακριβώς.

Τα χρήματα που βάζεις, το αρχικό σου κεφάλαιο των 400 δολαρίων δεν μπορείς να τα τραβήξεις πίσω. Ουσιαστικά τα χάνεις. Αυτό γίνεται γιατί σου βάζουν 700 δολάρια αντί για 400 που πληρώνεις και γιατί σου δίνουν το δικαίωμα να διαχειρίζεσαι 14.000 δολάρια, το οποίο είναι τρελό και υπέροχο και μοναδική ευκαιρία. 

Σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα αν βάλεις 400Ε θα μπορείς να παίξεις με αυτά τα 400Ε που κατέθεσες. Στην πλατφόρμα που επέλεξα όχι μόνο έχεις 700 bonus, αλλά και έχεις μόχλευση για 14κ. (no brainer deal για σένα αυτό)

Γι'αυτόν το λόγο δεν μπορείς να τραβήξεις την αρχική σου επένδυση. Οπωσδήποτε όμως μπορείς να τραβήξεις τα κέρδη σου. Απλά εκεί είσαι με ποσοστό ανάλογα και με το πακέτο που αγοράζεις. Έχουν 4 πακέτα αλλά εμείς θα πάμε στο αρχικό που είναι και το πιο φτηνό για αρχή.

Στο πακέτο των 400 που προτείνω εγώ, όταν τραβήξεις τα κέρδη σου θα σου κρατήσουν 30%. Είναι λίγο εκνευριστικό αυτό, το καταλαβαίνω, αλλά και αυτοί κάπως πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους. Σίγουρα είναι 1000 φορές καλύτερο από ανταγωνίστριες εταιρείες που έχουν τρελό spread και ξεκινάς με χασούρα σε κάθε trade που κάνεις.

Εμπιστέψου με γιατί η επιλογή της πλατφόρμας που έκανα δεν είναι τυχαία και έπρεπε να κάψω πολλά λεφτά σε άλλες κακές πλατφόρμες για τα μάθω αυτά.

Και σήμερα μάλιστα, είμαι σε πολύ ευχάριστη θέση να σου παρέχω και καλύτερη τιμή από αυτήν που έχουν στο official website τους. 100 δολάρια κάτω και bonus για 700! 

Επίσης ως πελάτης μου θα έχεις πρόσβαση και στον δικό μου account manager ο οποίος είναι δύναμη!

Λοιπόν τώρα τι άλλο παίρνεις σε αυτήν την υπηρεσία:

  1. Discord private chat μόνο για τα μέλη
  2. Πρόσβαση στο site μου και private videos κάθε μέρα με ανάλυση του play που κάναμε
  3. Voice chat με εμένα, καθημερινά από 4:20 μέχρι να βγούμε από το μάρκετ

Θα σου λέω ακριβώς που μπαίνω και που βγαίνω και μετά θα το αναλύουμε είτε είναι σωστό, είτε είναι λάθος.

Δεν υπόσχομαι σε καμία περίπτωση ότι θα κερδίζουμε συνέχεια, ποτέ δεν ξέρεις, αλλά υπόσχομαι μια εμπειρία καθημερινή που θα σου αρέσει και θα σε εξελίξει.

Μετά τις 30 ημέρες, θα σου αφήσω την πρόσβαση στο discord αλλά στο general chat μόνο. Αν εσύ θέλεις να συνεχίσεις και τον επόμενο μήνα, το βλέπουμε τότε.


Οτιδήποτε χρειαστείς στείλε email στο [email protected]

Με εκτίμηση,

Terry Hatziieremias - High Performance, Online Business Coach

Instructor

Terry Hatziieremias